burn out

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
megi
Posty: 2345
Rejestracja: pt 26 wrz, 2008
Lokalizacja: skądinąd

Post autor: megi »

myśli rzucone na stos
kilka kropel prawdy i już płoną
czarownice przeszłości

pożółkły liście ważnych spraw
zegary jak zwariowane
wystukują ostatnią godzinę
kolejny dzień spadł zmiętą kartką wiersza
brak sił żeby szukać pereł w popiele

moje ja gdzieś na poboczu
z kciukiem uniesionym do góry
wciąż wierzy i czeka
na feniksa
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez megi, łącznie zmieniany 1 raz.
DOBREGO 2018