Strona 1 z 1

burn out

: sob 01 sty, 2011
autor: megi
myśli rzucone na stos
kilka kropel prawdy i już płoną
czarownice przeszłości

pożółkły liście ważnych spraw
zegary jak zwariowane
wystukują ostatnią godzinę
kolejny dzień spadł zmiętą kartką wiersza
brak sił żeby szukać pereł w popiele

moje ja gdzieś na poboczu
z kciukiem uniesionym do góry
wciąż wierzy i czeka
na feniksa