Strona 1 z 1

Trawa będzie znów zielona

: sob 30 sty, 2010
autor: Ania
odwiedziła mnie dziś rano
całkiem nieproszona

sądziła że nie rozpoznam jej
po krótkiej wiadomości
zwykle pisze przecież długie listy

nieśmiało spytała
czy zdołam wybaczyć
że ostatnio tak bolało

najważniejsze że jesteś

odetchnęła lekko
obiecując wiosnę