Strona 1 z 1

Po rozstaniu

: wt 18 maja, 2010
autor: Ania
już mnie nie czujesz na odległość
humoru szukasz w telefonie
nie grzeją moich podczas mrozu
zamiast rękawic twoje dłonie

dziś już nie kończysz za mnie zdania
słowa zamilkły bezpowrotnie
i nie podajesz parasola
szepcząc nie lubię kiedy mokniesz

już nie odwiedza mnie listonosz
tu nie dochodzą twoje listy
i coraz częściej zamiast jestem
mówisz - byliśmy sobie bliscy