Strona 1 z 1

rola pierwszoplanowa

: ndz 04 paź, 2009
autor: Beata
słowa zginasz tak nisko
że nie wychodzę ze zdziwienia

byłam dzisiaj inna i jutro też będzie
nie ta
zmysły rozsypują się w rękach usta bolą
po ucieczkach za kulisy

mijam cię o jedną przecznicę uśmiechu
za daleko gubię obcasy szukając adresu
do my po nieparzystej stronie

09.2009