Strona 1 z 1

niewielka sztuka o wszystkim

: pn 31 sty, 2011
autor: Beata
mówi dwa słowa
za dużo

milczeć lżej
odwracać wzrok do wewnątrz
jak podziemna rzeka

ręce chcą
tłumaczy im niebezpieczeństwo
niech płoną po bieguny

ramiona pozbawi
ciężkiej kropli
oliwy z lampy panny mądrej

głupio umierać kamienowaną
śmiechem

01.2011