Strona 1 z 1

***(przed chwilą)

: czw 10 gru, 2009
autor: NathirPasza
przed chwilą przez okno wypadł
profesor logiki
w zastraszającym tempie spadając
krzyczał coś o kryzysie

tak to jest gdy kolejna noc
zmienia się w zwykłą dziwkę
kusi by przejść na zdrową
pensję stróża moralności

nie ma w tym nic nadzwyczajnego

wszystko co spada w górę musi dotknąć
pochmurnego nieba
a stamtąd już tylko mila
do światła

przyszła pora na psychologa
już mu zbili szubienicę