Strona 1 z 1

***(pytasz mnie)

: czw 10 gru, 2009
autor: NathirPasza
pytasz czy jestem zdrowy
na tym to polega
że poddaję wszystko w wątpliwość
nawet mnie i ciebie
taki styl bycia

nie odpowiem ci

choroba nie istnieje
świat też
dlatego bajki mają moc poznawczą

ale w bajki przestałem wierzyć
w końcu to tylko fikcja