Strona 1 z 1

***(przeszedłem przez szafę)

: ndz 20 gru, 2009
autor: NathirPasza
przeszedłem przez szafę bez lęku
za brata mając
kieliszek poprzedniego wiersza

odkryty pod opuszkami
mały chochlik w mózgu
iluminuje
niesfornie
chęcią zapoznania się bliżej

po drugiej stronie jest obszerna ściana

świecowymi kredkami
dokładnie odwzorowuję wszystko co utracone

mały pomrukuje nadzieją
to koniec naszej przyjaźni