Strona 1 z 1

Frustracje młodego rzeźbiarza

: wt 01 wrz, 2009
autor: elżbieta
tępe ostrze
po zbyt twardym drewnie
trzeba wymienić

nowe dłuto błysnęło
nadzieją na świeże bruzdy

a on ciągle wychodził niefrasobliwy