Strona 1 z 1

Eris /dla/

: sob 17 paź, 2009
autor: nancy




Eris /dla/


jesień. w polerowanej skórce jabłka
przeglądają się panny. mrużąc oczy obiecują
więcej niż możesz przełknąć.
bogactwo sadu kusi spojrzeniami rzucanymi
pod nogi.

wybierz mądrze – dając owoc
te kalliste







z cyklu *jabłko*
dedykowany