* * * (najbardziej lubię kiedy jesteś niekompletna)

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
MistrzX
Posty: 156
Rejestracja: wt 16 lut, 2010
Kontakt:

Post autor: MistrzX »

najbardziej lubię
kiedy jesteś taka
niekompletna
pozbawiona konturów
jak obraz Moneta

pryszcz pod okiem
chaos wzburzonych włosów
chociaż oczko w rajstopach
zbliża nas do siebie na wyciągnięcie wiersza

tylko twoje lusterko uparcie nie rozumie
i próbuje nas poróżnić
"tu dodaj tam odejmij"
szepcze bezwstydnie

a ja błagam cię
odejmij tylko lustro
wtedy będziemy wieczni w swojej istocie

niepomna ostrzeżenia
znów zaklinasz kształty
w posąg
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez MistrzX, łącznie zmieniany 1 raz.