Strona 1 z 1

Wydrapane pazurem

: ndz 21 lut, 2010
autor: MistrzX
wymiar sprawiedliwości wypełnia pisk
opon i chwila nieuwagi nie ma negocjacji
winny niewinny jest tylko kara

jest niemal jak w bajce brzydkie kociątko zmienia się
w wór mięsa i kości morał brzmi trzeba
odwracać głowę żeby nie zaburzyć
harmonii leniwego popołudnia
przecież i tak spadniemy na cztery łapy

tylko kot wie że kolejny żywot zawsze ma być ósmy