nauczka

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Latima
Posty: 3442
Rejestracja: śr 14 lip, 2010

Post autor: Latima »

żelazna pułapka wbita w łapy
zatrzymała bieg śliną wylizuję
ranę. zostawiony ślad nie pozwoli
popełnić błędu zaufania do istoty
o miękkich dłoniach dla ich ciepła
schowałem pazury. niezależność
kociej natury rysuje granicę
poza nią ucieczka lub atak.

stworzenia na dwóch nogach
są nieprzewidywalne. oswajają
delikatnym dotykiem zastawiając
wnyki. w moim świecie bracia
walczą o samicę pokonani odchodzą.

nie rozumiem człowieka
nie znam słowa zdrada
anelehd
Posty: 238
Rejestracja: śr 28 mar, 2012

Post autor: anelehd »

nie tu wpisalem.
przepraszam.
:rozyczka:
Ostatnio zmieniony śr 09 maja, 2012 przez anelehd, łącznie zmieniany 1 raz.