Przystanek W

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Latima
Posty: 3442
Rejestracja: śr 14 lip, 2010

Post autor: Latima »

chcieli wyrosnąć na kwiaty
przepaska na czole skutecznie
rozdzielała dorobek i resztę
trawa miała cenę
biletu do

wolności
nie można podłożyć
desygnatu

nazwy pozostają puste
wkręcone w spiralę
indywidualnych znaczeń

słowa bez idei
zastąpiono namiastką
dla ubogich duchem

….

karma oznacza
zwierzęce żarcie
haszysz na wyciągnięcie
w imię
bez imienia