Pokazy

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Latima
Posty: 3442
Rejestracja: śr 14 lip, 2010

Post autor: Latima »

Klepiesz po zadach wiotkonogie tancerki,
przyzwyczajone do specjalnego traktowania.
Rżą pod dotykiem, z lubością żują wędzidła
zakładane przed startem.

W zmrużonych oczach ukryta perfidia.

To tylko konie, które odprowadza się do stajni,
gdy wykonają precyzyjnie taniec. Taka ich rola.
Cieszy cię głodna krew oczekująca nagrody.

W tym cyrku bilety za darmo,
tylko
bukmacherzy zbierają ukradkiem dolę.

wiatr jest sztukmistrzem mustangów
lejcami
delikatna skóra
Ostatnio zmieniony pn 21 lip, 2014 przez Latima, łącznie zmieniany 1 raz.