Wchodzący porzućcie wszelką nadzieję

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Latima
Posty: 3442
Rejestracja: śr 14 lip, 2010

Post autor: Latima »

kamera w piekle
fetor poza zasiegiem

rozkładają się
szczury ludzie
ludzie obok butów
buty bez nóg wśród jelit
jelita wypełnione żarciem
żarcie rozrywane przez koty
koty walczące o kęs
kęsy w czerwonych pyskach
psy z porzuconym sercem
serca nieprzygotowane przez Boga
fetor
grudy ziemi wystrzelone
przeciw niebu
" powołał ich Pan"
na zgon

coś ty wiedział o piekle