***(zainspirowane pewnym e-mailem)

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bożena
Posty: 5397
Rejestracja: śr 01 wrz, 2010
Lokalizacja: Sosnowiec
Kontakt:

Post autor: Bożena »

zwariowałam dawno temu
przyspieszone tętno odliczało dni
telefon okno
okno telefon
płytki pcv od biurka do ścian
nie dawały szczególnych znaków

pędzel farba
farba pędzel
modeluję czas w kolorze
kasztanów
włosy nadal mają młodzieńczy odcień

zachowuję trzeźwość myśli
głupiejąc
na punkcie poszukiwań
może uda mi się znowu dostać kota
Miłość - to wariactwo. Lecz tylko idioci nie wariują.