Strona 1 z 1

miedzy nami

: sob 31 gru, 2011
autor: Bożena
milczą ściany i powietrze
leniwie porusza wskazówkami

zostawiasz róże
dwadzieścia po
jednej za każdy rok
przeliczone
z dokładnością szwajcarskiego zegarka
zobojętniają

w lustrze szukam tamtych oczu
na próżno
przelewanie w puste

miejsca
nie doczekają dopełnień