Strona 1 z 1

przesilenie

: śr 11 sty, 2012
autor: Bożena
uwolniłam się
myślę samodzielnie i nawet
nie chce mi się odbierać telefonów
mam zajęcia i plany
ciała i duszy nie zmienię
zawsze mogę gimnastykować
słabą wolę
stawy strzelają gole
do własnej bramki
lecz wystarczy dokleić nowe pióra

czarę napełnię sama

: ndz 01 kwie, 2012
autor: anelehd
wyśmienite.
Utwór Pani,
rodzajem Podwieczorku?.

: czw 12 kwie, 2012
autor: Bożena
anelehd pisze:wyśmienite.
Utwór Pani,
rodzajem Podwieczorku
- dziekuję za komentarz- na podwieczorek tez moze być- pozdrawiam :rozyczka: