Strona 1 z 1

urok starych płyt

: ndz 05 lut, 2012
autor: Bożena
precyzyjnie sznuruję myśli
by nie pogalopowały na oślep
między nami
burzymy płoty i stawiamy mosty
rozumienia bez słów
kwiaty we włosach mają zapach
miłości

nigdy za wiele
czułych klisz by zatrzymać nuty
fruwają jaskółkami na pięciolinii
z białym walcem