nieodwołalnie

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bożena
Posty: 5397
Rejestracja: śr 01 wrz, 2010
Lokalizacja: Sosnowiec
Kontakt:

Post autor: Bożena »

nic nie powstrzyma odejścia
które czas skrupulatnie
odnotuje w protokole

brakiem cudów odliczy
potknięcia
z pustego w puste
zasieje kwiaty na grobie

powszednie dni
chłodnych dotknięć
obróci w pył

z zaskoczenia
Miłość - to wariactwo. Lecz tylko idioci nie wariują.