Strona 1 z 1

kolejne do widzenia

: pn 18 sie, 2014
autor: Bożena
nadaje oczekiwaniu właściwe imię
jak bliskie dalekie spotkanie
teraz segreguję przestrzeń
przeganiając strach

przyrzeczenia i kwiaty
wirtualnie
za krótkie ramiona
by dotknąć sklepienia

kropla krwi scałowana
zakiełkuje
kiedyś