Strona 1 z 1

kosmos

: wt 07 paź, 2014
autor: Bożena
zgłębić imponderabilia i dostrzec
ślady sensu
w coraz to nowych wymiarach

ucieczka może być pięknym snem

szepty zagłuszają tętno
strachu
trwającego znacznie krócej niż żal