Strona 1 z 1

Bez komentarza

: śr 06 lip, 2011
autor: Maria
to bez znaczenia - ilość nieparzystych
rozkroków nie musi być wprost proporcjonalna
do irracjonalizmu na szachownicy

chociaż wolę do połowy pełne...
to
wystarcza mi normalne dzisiaj
za królewskie wczoraj
i poświęcone jutro