Strona 1 z 1

Odnalezione słowa

: śr 06 lip, 2011
autor: Maria
z krakowskiego rynku podniosłam
zdeptane słowa

zdążyły wyszeptać
o (?) dziwnej ciszy
i bliskich więzach
oraz supłach gordyjskich wiązanych
niską pobudką

w wiadomościach (bez słów)
ktoś ukradł wiatr

: pn 04 lis, 2019
autor: babajaga
Maria pisze: w wiadomościach (bez słów)
ktoś ukradł wiatr
- wiersz zatrzymuje refleksyjnie