grupa czytaczy

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kaesi
Posty: 36
Rejestracja: ndz 24 sie, 2014

Post autor: kaesi »

Witajcie!
Chciałabym zaprosić Was do pewnej grupy dotyczącej poezji, dla odmiany poświęconej bardziej czytaniu i dzieleniu się wrażeniami, niż prezentowaniu własnych tekstów. Zebrało się nas kilkoro na Facebooku - na razie nie ma tam zbyt wielu osób, ale liczę, że dołączycie i będziecie dzielić się tym, co robi na was wrażenie :)

Oto link: Poezja: inspiracje, czytanie, pisanie.